Onsdagschancen: Få 15 gratis spins til Diamond Mine

 In Uncategorized

Diamond Mine er ét af de mest populære spil hos Spillehallen. Sådan har det været i mange år. Det er ikke uden grund, at det er tilfældet, for det er et rigtig sjovt. Det er dog ikke kun derfor, der er mange, der spiller netop dette spil. Det handler i lige så høj grad om, at der er gode chancer for at løbe afsted med en jackpot.

Det var brugeren maxgas7000 så heldig at gøre for et par dage siden, hvor han løb afsted med en stor jackpot på hele 227.715 kr. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at det er et spil, der har været i gavehumør på det seneste. Hvis du spiller for at vinde store penge, så er det bestemt værd at give Diamond Mine et forsøg.

Få op til 15 ekstra spins til Diamond Mine med Onsdagschancen

Hos Spillehallen håber de selvfølgelig på, at det er noget, der varer ved. De vil dog derfor gerne give spillerne yderligere mulighed for at løbe afsted med en stor gevinst, når de spiller Diamond Mine. Det har de gjort ved at tildele alle spillere helt op til 15 gratis spins. Det er dog spins, du kun kan bruge til Diamond Mine-maskinen.

Hvis du gerne vil have 5 gratis spins, så skal du faktisk bare spille i løbet af onsdagen. Hvis du ikke synes, det er nok, så kan du sagtens få lov til at snuppe hele 15 spins i stedet for. Det kræver dog at du mellem 15 og 24 foretager en indbetaling på din konto. Hvis du gør det, så får du udbetalt yderligere 10 spils den næste dag.

Derfor er det også nemt for dig at være med i Onsdagschancen. Det er ikke noget, der kræver at du laver en stor indbetaling. Der er dog en række krav, du skal leve op til, hvis du gerne vil have de sidste 10 spins. Det er bl.a. et krav, at du er tilmeldt Bonusklubben før kampagnens afslutning, hvis du skal have d sidste 10 spins.

Regler og vilkår for Onsdagschancen

Dine spins kan kun bruges til Diamond Mine. Du kan derfor ikke bruge dem til andre maskiner. Hver af de 15 spins, du får, har en indsatsværdi, der lyder på 2 kr. Dertil skal det også gøres klart, at det er tilbud, der kun gælder for de brugere, der er medlem af Bonusklubben. Er du ikke medlem, så kan du ikke få dette tilbud.

Endvidere er det selvfølgelig også et krav, at du har verificeret din konto med NemID. Hvis du ikke har det, så er det heller ikke muligt for dig at få de 15 gratis spins til Diamond Mine hos Spillehallen. Du bliver dog glad for at høre, at der ikke er nogle gennemspilskrav, hvis du vinder en gevinst med de ekstra spins, du får.

Heldigvis er det hverken svært at få dig meldt ind i Bonusklubben eller verificere din konto med NemID. Der er derfor ikke nogen undskyldning for ikke at benytte dette fremragende tilbud fra Spillehallen.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

bonuswheel