Ny rekordjackpot for 2 kr. Guld Jackpot hos Spillehallen

 In Uncategorized

Du kan vinde rigtig mange penge hos Spillehallen. Det er der vist ikke nogen, der er i tvivl om. Nogen er dog så heldige, at de vinder mere end hvad mange havde regnet med, man kunne løbe afsted med. F.eks. endte en bruger ved navn Husmor123 med at løbe afsted med hele 650.435 kr. på 2 kr. Guld Jackpotten.

Det er den største gevinst, der nogensinde er blevet udbetalt fra 2 kr. Guld Jackpot. Det er et beløb, der blev vundet i starten af 2019. Faktisk var det på blot årets anden dag, at Husmor123 var så heldig, at hun endte med at vinde den store jackpot på hele 650.435 kr. Siden den dag er der ikke nogen, der har slået rekorden.

Hos Spillehallen ventede de i spænding

Det er meget normalt at der vindes store jackpots og gevinster hos stort set ethvert online kasino. Ét af dem er Spillehallen, men alligevel har de dog ventet i spænding på at en vinder skulle tage den store jackpot, der havde arbejdet sig op i størrelse i slutningen af 2018 og starten af 2019 – og det blev så Husmor123.

Grunden til, at det var noget, der blev ventet på i spænding er, at Guld Jackpotten faktisk er en jackpot, der udløses en del oftere end andre internationale jackpotpuljer. Derfor var det også noget helt specielt, at puljen havde vokset sig så stor. Størrelsen på puljen overraskede ikke blot Spillehallen, men også vinderen.

Sådan vandt Husmor123 hele 650.435 kr.

Det lyder utroligt, men faktisk så vinderen ikke engang selv de tre guldbarer ramme linjen. Det er sjældent, at det er tilfældet. I dette tilfælde var vinderen dog ikke selv tilstede ved sin PC, da hun var så heldig at vinde den store jackpot på Virginia City-spilleautomat. På denne automat gik Jackpot Spillene nemlig i gang.

Da den heldige vinder ramte plet, var hun dog ikke selv foran sin PC, da hun på dette tidspunkt var gået ud i køkkenet efter et glas vand. Da hun vendte tilbage til sin PC, så hun, at der var en lang række lykønskninger i chatten. Hun gik selvfølgelig ud fra, at det var på baggrund af Jackpot Spillene, som var startet.

Hvad hun dog ikke var klar over, at det slet ikke var derfor, der var så mange, der lykønskede i chatten. Det var derimod fordi der nu stod 650.435 kr. på hendes spilkonto hos Spillehallen. Der gik lidt tid, inden det gik op for hende, at det faktisk var hende de lykønskede, og at hun havde vundet intet mindre end 650.435 kr.

Vinderen går med ferieønsker for noget af præmiesummen

Husmor123 har selv fortalt Spillehallen, at hun går med et ønske om at tage på ferie. Da de snakkede med hende pr. telefon, havde hun dog stadig ikke helt opfattet, at hun faktisk vandt hele 650.435 kr. Det er dog ved at være en rum tid siden, så mon ikke, hun har fået lov til at nyde sin ferie for præmiepengene.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

bonuswheelorient expressen