Har du brug for hjælp til det ene eller andet?

Så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeserviceafdeling, som med glæde vil afklare din tvivl. Du kan nemt komme i kontakt med os ved at sende en e-mail eller ved at udfylde vores simple kontaktformular. Henvendelser vil blive besvaret i kronologisk rækkefølge og altid så hurtigt som muligt. Tøv ikke med at henvende dig med spørgsmål, feedback eller noget helt tredje.

Spørgsmål omhandlende brug af bonuskoder

Bonushallen.dk er din digitale guide til at indløse bonuskoder på nettet.

Foruden at levere de mest gennemarbejdede og letforståelige guides vil vi gerne svare på dine eventuelle spørgsmål. Det kan for eksempel være, at du er i tvivl om, hvordan du indtaster, gennemspiller eller udbetaler din bonus. Det er alt sammen udfordringer, som vi kan hjælpe dig med at løse. Det kræver dog, at du skriver ind med dit spørgsmål.

Bonushallen.dk og teamet bag kan svare på de fleste – men ikke alle – spørgsmål. Ved konkrete spørgsmål til din brugerkonto eller en specifik bonuskode råder vi dig til at tage direkte kontakt til det givne casino. Vores job er udelukkende at formidle information og bonustilbud.

Feedback og idéer til vores tjeneste

Bonushallen.dk er en digital tjeneste i udvikling.

Hver dag arbejder vi på at gøre vores tjeneste bedre – i samarbejde med dig og vores øvrige brugere. For at kunne forbedre brugeroplevelsen yderligere har vi brug for feedback og idéer. Her kommer du ind i billedet. Kontakt os hellere end gerne, hvis du falder over noget, som vi kan gøre bedre.

Alt feedback modtages med stor taknemmelighed.

Svar inden for 72 timer

Du kan som udgangspunkt forvente at modtage svar på din henvendelse inden for 72 timer. Dette gælder, uanset om du skriver en e-mail eller kontakter os via vores kontaktformular. I travle perioder må man forvente en lidt længere svartid.

Start typing and press Enter to search