BonusWheel giver dig ekstra gode vinderchancer – helt gratis

 In Uncategorized

Hos Spillehallen handler det ikke blot om, at det skal være muligt at vinde penge. Det handler i høj grad også om at det skal være sjovt. Faktisk er det så vigtigt for dem, at deres spillere har det sjovt, når de spiller, at de gør rigtig meget for at sikre dette. De har ofte nye tiltag, der gør det ekstra sjovt at spille hos Spillehallen.

Det er bl.a. derfor de har introduceret BonusWheel. Det er et lille spil, der gør, at du hver dag kan logge ind og spille tre træk på BonusWheel. Det kan resultere i en gevinst, der lyder på alt fra blot 5 kr. og helt op til en stor gevinst på hele 1.000 kr. Derfor er det også en nem måde at score en ekstra gevinst, når du spiller.

Du kan bruge din gevinst på alle kasinospil

Hvis du skulle være så heldig, at du vinder en gevinst på ét af de tre træk, du har på BonusWheel, så kan du herefter bruge din gevinst på alle spil hos Spillehallen. Du er derfor ikke tvunget til f.eks. at spille med dem på én af deres mange spillemaskiner. Du kan også sagtens bruge dem på spil som roulette og blackjack.

Er du ikke heldig og trækker du tre nitter, så skal du dog ikke fortvivle. Det eneste, du skal gøre er, at komme tilbage dagen efter, hvor du igen vil kunne prøve tre træk på BonusWheel. Det kan du blot blive ved med at gøre, indtil du én skønne dag er så heldig, at du bliver én af de spillere, der vinder en stor eller lille gevinst.

Det er et spil, der er lavet til deres loyale brugere, der bliver ved med at vende tilbage. Det er gjort for at give dem en ekstra chance for at vinde. Det skal dog gøres klart, at du skal have lavet en indbetaling inden for de seneste 30 dage. Har du ikke gjort det, så er det ikke muligt for dig at åbne BonusWheel, når du logger ind.

Regler og vilkår BonusWheel

Som det er aktuelt for alle andre spil, du kan spille hos Spillehallen, så er der en række regler og vilkår, du bør læse op på først. Som det også er nævnt herover, så er det et krav, at du har lavet en indbetaling inden for de seneste 30 dage, hvis du vil spille. Har du ikke gjort det, så er det ganske enkelt ikke muligt for dig at spille.

Du skal også være klar over at alle gevinster bliver udbetalt som poletter. Hver af disse poletter har en værdi, der lyder på 1 kr. Derfor er det ikke penge, du kan udbetale. I stedet får du dem i form af poletter, som kan bruges til at spille for. Dertil skal det også nævnes, at der et gennemspilningskrav på x1 for alle poletter.

Det er fuldstændig gratis at spille med, og du får tre nye træk hver dag – derfor er der ingen grund til ikke at prøve lykken med BonusWheel.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

diamond mine spillemaskinerekord jackpot